Chat programok > Chat - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Chat programok > 7 weboldal. Kategória leírása: Chat programok, és szoftverek.

chat.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Csevegő szoftverek letöltése
http://www.szoftver-zona.hu/szoftverek/internet/csevego

A Szoftver-Zóna.hu oldalról sok más kategória mellett a chat-eléshez használt népszerűbb szoftverek is letölthetők, mint például az ICQ, vagy a Pidgin is.

Csevegő szoftverek letöltése
Chat, webtelefon
http://programletoltes.com/kategoriak/internet/chat-webtelefon

Chat, webtelefon programok letöltése. programletoltes.com

Chat, webtelefon
digitalPlanet Chat Service
http://chatportal.hu/

Legfőbb profilunk webes chat megoldásosokat kínálni azoknak a webmestereknek, akik nem elégszenek meg az idegen nyelvű, tucatkinézetű irc kliensekkel, és valami egyedit szeretnének a weboldalukra. A digitalPlanet egy teljeskörű, komplex chat (csevegő) szolgáltatás, mely magában foglalja a kiszolgálói oldalt (szerver) és a kliensoldali alkalmazást is. Real-time, azaz valósidejű kommunikációs lehetőséget biztosít a világ bármely pontján élő internet felhasználók számára. Használatával erősíthető a weboldal közössége, megvalósítható az azonnali interaktív ügyfélkapcsolat, online support stb.

digitalPlanet Chat Service
Üzleti chat
http://www.ugyfelchat.eu/

Elgondolkodott már azon, mekkora előny lenne a konkurenciával szemben, ha képes lenne weboldala látogatóit megszólítani? Az ÜgyfélChat egy olyan forradalmian új üzleti megoldás a honlapjára, amivel látogatóinak egy költségmentes és gyors kommunikációs csatornát biztosít. Ha gondolja, az irányítást azonban saját kezébe is veheti, hiszen azonnal, valós időben látja látogatói mozgását weboldalán, beszélgetést pedig a chat ablak segítségével Ön is tud kezdeményezni!

Üzleti chat
Ügyfélszolgálat chat
http://www.mirmor.eu/chat.html

Online ügyfélszolgálat a még több eladásért. Ha ön is weboldal tulajdonos, s szeretné ha az oldalára látogatók nagyobb számban vásároljanak öntől, akkor feleljen kérdéseikre, segítse vásárlásukat az élő chat szolgáltatás segítségével. Biztos profit növekedés és elégedett vásárlók az ön szolgálatában.

Ügyfélszolgálat chat
Mi az a chatbot? Érdemes használni a chatbotokat?
https://creativesite.hu/webdesign-blog/mi-az-a-chatbot

A chatbotok tulajdonképpen olyan fejlett szoftverek, amelyek képesek az emberihez rendkívül hasonló beszélgetésre és interaktív kommunikációra valós személy beavatkozása nélkül. Tudja meg, milyen előnyöket biztosít és miért érdemes használnia Önnek is a weboldalánál.

Mi az a chatbot? Érdemes használni a chatbotokat?
Chat Ügyfélszolgálat - Weboldal készítés, felújítás
http://aranyoldalak.net

Weboldalba építhető Chat Ügyfélszolgálat. Weboldal készítés és felújítás. Megbízhatóság, felkészültség, tapasztalat és szakértelem. A weboldal alapvetően az ügyfelek elérésének az eszköze, ennek minél egyszerűbbnek és minél hatékonyabbnak kell lennie. A kommunikáció természetes részét képezi az értékesítési folyamatnak. Cseteltél már valakivel az interneten? A Chat Ügyfélszolgálat segítségével Pontosan azokkal az emberekkel tudsz BESZÉLNI akik éppen a weboldaladon vannak és éppen azt a terméket, szolgáltatást KERESIK amivel te foglalkozol. Az értékesítések számát JELENTŐSEN MEGNÖVELI. Személyesebbé teszi a weboldalt. Az idáig nagyon hiányzó SZEMÉLYES KOMMUNIKÁCIÓT pótolja. Beilleszthető bármely weboldalba. Mobilról is üzemeltethető. Nincsen előfizetési díj. Könnyen és Gyorsan kezelhető. Hatékony, Egyszerű, Gyors és Személyes.

Chat Ügyfélszolgálat - Weboldal készítés, felújítás
Hirdetések
Oldal leírása
chat.wyw.hu: Chat katalógus. Chat oldalak listája ABC sorrendben.
Gyűjteményünkben 88 válogatott chat témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 88 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 28278