Chat - B > Chat - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Chat - B > 6 weboldal. Kategória leírása: Minden "B" betűvel kezdődő chat oldal.

chat.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Brutalchat
http://brutalchat.hu

2002 óta működő mobiltelefonos chat webes hozzáféréssel. Elérhető régebbi, wml szabványt támogató mobilkészülékekkel, valamint korszerűbb xhtml-es böngészőkkel. Bárhonnan, bármikor.

Brutalchat
Buli
http://bulichat.uw.hu/

Buli Chat - társkeresés

Buli
Broke chat
http://brokechat.tk/

A chat számtalan szolgáltatással vár a regisztráció után. Minden regisztrált felhasználói nyithat saját szobát, küldhet privát üzenetet, kitöltheti az adatlapját és persze cseveghet. A szobákban állítható a betűszín, a betűméret és a betűstílus is. A hangulatjelek segítségével kifejezheted érzelmeid, melyhez jelenleg 100 smiley közül válogathatsz. Ha egy felhasználó felkelti a figyelmed, privátchatre is hívhatod őt, ahol jobban megismerkedhettek egymással. A beállításokban, melyet a vezérlőpultban találhatsz meg, egyedire szabhatod a chat kinézetét, frissítési idejét és nyelvét, de akár a smileyeket is letilthatod. És ha esetleg egy felhasználó nem tetszik, tiltólistára teheted, így mindig nyugtod lesz tőle. Ezenfelül még számtalan számtalan szolgáltatással várunk téged, ha regisztrálsz!

Broke chat
Balassagyarmat
http://www.bgyinfo.hu/

Balassagyarmat
Belazz5000
http://www.belazz5000.szm.sk/

Belazz5000
Bud Spencer és Terence Hill rajongói csevegő!
http://bsthchat.atw.hu/

"Aki barátot talál, kincset talál.", ahogy azt a Kincs, ami nincsből már jól tudjuk. Ezen a vonalon elindulva, vágtunk bele egy Bud Spencer és Terence Hill témájú chatszoba megalapításába! Fogtuk tehát magunkat és lefektettük Százszorszépváros alapjait. A BSTH Chat-el azt a lehetőséget szeretnénk biztosítani, hogy minőségi és igényes beszélgetéseket folytassatok,főképpen BSTH filmekkel kapcsolatos dolgokról/eseményekről, kedves és értékes emberek gyülekezőhelye legyen, ahova bármikor felüdülés jönni. A feladat tehát: a szoba benépesítése Ellenben a Pongo-pongo szigettel, ezt a helyet ne tartsa titokban senki, rajzoljon csak térképeket mindenkinek hogy idetaláljanak. (a váltóláz ne legyen akadály!)

Bud Spencer és Terence Hill rajongói csevegő!
Hirdetések
Oldal leírása
chat.wyw.hu: Chat katalógus. Chat oldalak listája ABC sorrendben.
Gyűjteményünkben 88 válogatott chat témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 88 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 28278